Home » Erhvervsrengøring

Eksperter i erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring – Altiren A/S har erfaringen

Med mere end 20 års erfaring som professionel partner indenfor erhvervsrengøring, er Altiren A/S en af de absolut førerende i branchen, når det kommer til erhvervsrengøring.

Vi påtager os alle opgaver – store som små – og vi løser dem ALTID, til aftalt pris, og til aftalt tid.

Du kan derfor, trygt overlade det fulde ansvar til os, så du kan fokusere på din virksomhed.

Din personlige og professionelle partner

Mange har en holdning om, at det professionelle og det personlige er 2 lidt uforenelige størrelser. Det mener vi ikke hos Altiren A/S.

Vi tror på. at personlig service styrker samarbejdet. På at den personlige relation forpligter os til at yde den ekstra service, der skal til, for at vores kunder føler, at de er noget særligt.

Og vi forpligter os gerne!

Vi ønsker ikke at være anonyme. Vi ønsker at være en partner du kan regne med. En partner, som gør det der skal til for at løse opgaven, og som aldrig efterlader vores samarbejdspartnere i tvivl.

Veluddannet og venligt personale

Derfor er vores personale ikke blot veluddannede. De er også venlige, smilende og imødekommende mennesker, der sætter en ære i at yde en god service.

Det er de fordi, vi ikke blot anser os selv som en virksomhed, der skal udføre et professionelt stykke arbejde.

Det er en selvfølge.
Alle vores medarbejdere er uddannede inden for de områder, de arbejder med, og de besidder alle en stor faglig stolthed.

Men vi anser i lige så høj grad os selv som en servicevirksomhed i ordets bedste og bredeste forstand.

Det at yde en god service er en del af vores DNA, og det er dét, der gør os til Altiren A/S.

Erhvervsrengøring du kan regne med

Tillid, gennemsigtighed og troværdighed er kernen i enhver god aftale. Derfor lover vi aldrig noget vi ikke kan holde -og vi holder ALTID, hvad vi lover.

Vi lægger meget energi i at gennemarbejde de tilbud vi giver, så du kan være sikker på at få et tilbud der holder.

Fordi vi har 20 års erfaring, kan vi levere tilbud indenfor 24 timer – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd, vejledning eller et uforpligtende tilbud.

Vi sidder klar til at hjælpe.

Billeder af vores arbejde

Kontorrengøring i København og omegn

Vores samarbejdsaftaler omkring erhversrengøring dækker en stor del af Nord- Vestsjælland. Så om jeres virksomhed ligger i København, Roskilde, Helsingør eller andet, så skal vi nok klare jeres erhvervsrengøring.

Vi sætter en dyd i at være et alsidigt rengøringsfirma, som strækker sig langt for kunderne og ønsker alle parter er trygge og tilfredse med vores samarbejde.

Eftersom vi dagligt kører ud til kontorrengøring i vores dækningsområde kan vi nemt og enkelt justere kalenderen og indpasse nye aftaler.

En løsning til dit behov

Vores nuværende rengøringsaftaler varierer meget afhængig af vores kunder – og vi sidder klar til at udarbejde samme personlige løsning til jer. Hvad enten det omhandler enkel erhvervsrengøring eller også vinduespolering og kontorbeplantning, skal vi nok finde en løsning der matcher jeres behov.

Der er selvfølgelig også stor forskel på vores samarbejdsaftaler afhængig af arbejdspladsen. Helt naturligt er der nogle fag og brancher, som behøver mere plads og råderum end andre. Det er alt sammen overvejelser, vi kan tage sammen og finde frem til jeres nye effektive ordning for kontorrengøring.