Home » Gulvpleje

Eksperter i gulvpleje

Gulvpleje forskønner dit gulv og forlænger levetiden

Gulvpleje er en ofte overset løsning, der kan give en markant forbedring af dit gulvs udseende og holdbarhed.

Hos Altiren A/S har vi mange års erfaring i gulvpleje, og vi har gennem årene specialiseret os i at yde professionel gulvpleje til private og offentlige virksomheder.

Vi kan derfor garantere professionelt udført arbejde med lang holdbarhed.

Hvad går gulvpleje ud på

Gulvpleje går ud på at pleje og beskytte overfladen på gulvet. Efter grundig rengøring påføres et middel der beskytter og plejer gulvet og samtidig giver en beskyttende hinde på gulvet.

Da gulvbelægninger findes i mange forskellige materialer, er der stor forskel på, hvilken behandling der egner sig bedst.

Det er derfor ekstremt vigtigt at bruge de rigtige produkter til de rigtige overflader.

Lige så vigtigt er det, at arbejdet udføres 100% korrekt. Alle produkter skal påføres og behandles rigtigt for at få den ønskede virkning og effekt.

Udføres det korrekt, er der dog mange gevinster at høste.

Altiren A/S er specialister

Gulvpleje er et område, som kræver den rette viden og det rette udstyr. Udføres det forkert kan medføre uoprettelig skade på gulvet.
Hos Altiren er alle vores medarbejdere grundigt uddannede i deres respektive arbejdsområder.

Derfor kan vi garantere at al gulvpleje udføres af grundigt uddannede specialister. Derved sikrer vi at alle behandlinger udføres efter de absolut bedste metoder og med de absolut bedste produkter.

Du kan derfor, trygt overlade det fulde ansvar for dine gulve i vores hænder.
Kontakt os gerne i forhold til vejledning og spørgsmål om gulvpleje.

Vores specialister sidder klar til at hjælpe dig.

Billeder af vores arbejde

Priser på gulvpleje

Priser på gulvpleje varierer meget fra opgave til opgave. Først og fremmest afhænger prisen af type og størrelse på arealet.

Derudover afhænger prisen også af gulvbelægning og plejemetode. Alt efter hvilket gulv der i forvejen er, og derfor hvilken behandling det skal have, kan prisen variere. Der kan i nogle tilfælde også være tale om flere efterfølgende behandlinger for at opnå den bedst mulige holdbarhed og det flotteste resultat.

Hvis du skriver eller ringer til os i dag, kan vi tale nærmere omkring en løsning, der passer specifikt til dine behov. Vi sidder klar ved tasterne og vender tilbage til dig indenfor 24 timer.
Vi gør en stor dyd ud af at svare grundigt og udførligt på vores henvendelser, så du modtager den bedst mulige service.
Vi bestræber os altid på at finde den helt rigtige pris til din opgave om gulvpleje. Vi har mange tilbagevendende kunder, som bruger vores services igen og igen. Derfor er det kun fordelagtigt for både os selv og vores kunder, at vi finder den rigtige pris.

Det kan samtidig være økonomisk og administrativt fordelagtigt at kombinere en samarbejdsaftale med kontorrengøring og vinduespolering.