Home » Trappevask

Eksperter i trappevask

Professionel trappevask

Trappen er det første man ser, når man træder ind i en ejendom.

Trapperummmet er derfor helt afgørende for det indtryk, man får af ejendommen.

Det er en fornøjelse at træde ind i en opgang, der fremtræder pæn, ordentlig og velduftende. Omvendt er det et dagligt irritationsmoment for mange, når det modsatte er tilfældet, og man i stedet træder ind i en beskidt og ildelugtende opgang.

Hos Altiren A/S har vi mere en 10 års erfaring med faste ordninger om trappevask og tilhørende ejendomsservice.

Du kan derfor, trygt overlade det fulde ansvar for en ren og indbydende trappeopgang til os.

Vi samler på glade kunder

Det gør vi først og fremmest fordi, at glade kunder gør os glade. Glade kunder er dog også en god forretning. De vender nemlig tilbage, og de anbefaler os til andre i deres netværk.

Derfor gør vi meget ud af at levere en god service til alle vores kunder. Det gør vi for det første ved at levere et professionelt resultat.

Men vi gør det også ved at være yders fleksible, imødekomme vores kunders behov og ved at have dygtige, smilende og imødekommende medarbejdere.

Og så overholder vi ALTID vores aftaler.

Vi er derfor også stolte over at have opbygget en stor portefølje af faste glade kunder.

Ring til os på 70 20 93 13, og hør mere om, hvilken løsning vi kan lave til dig.

Miljørigtig trappevask

Hos Altiren A/S har vi et erklæret mål om at være blandt de allerbedste i branchen, når det kommer til miljø og social ansvarlighed.

Derfor bruger vi kun de bedste og mest skånsomme produkter. Vi sætter høje krav til vores leverandører og vi laver nøjsomme overvejelser omkring klimaaftryk, når vi indkøber maskiner og materiel.

En anden fordel herved er, at vores produkter er fri for parfume og farvestoffer, og derved mere allergivenlige end ”normale” rengøringsprodukter.

Vores arbejdsområder varierer meget i forhold til vores kunder. Vi udfører ofte ejendomsservice og trappevask i København, men kører samtidig til alle omkringliggende byer for at give vores kunder den bedst mulige service.
Vi medbringer vores professionelle udstyr, så vi kan arbejde målrettet og effektivt.

Priser på trappevask og ejendomsservice

Vi har igennem mange år udført trappevask i København og omkringliggende byer i Nordsjælland. Det vigtigste for os, når vi skal oprette en ny samarbejdsaftale, er kommunikation.

Det er afgørende, at vores kunder føler, de bliver lyttet til og får en ærlig og troværdig rådgivning. Vi ønsker at arbejde effektivt og løsningsorienteret – og det kræver den rette kommunikation.

Selve prisen på trappevask kan afhænge af flere forskellige faktorer. Hvor store områder? Hvor ofte skal der gøres rent? m.m. For at finde svaret på hvad en trappevask koster skal vi først danne os et overblik over lige netop dine behov.

Så ring eller skriv endelig til os hurtigst muligt.