Home » Om os

Når rengøring er en ærlig sag

Altiren A/S blev etableret i 1997. Vi har igennem de seneste år haft en ekspansiv udvikling og har i dag hovedkontor i Glostrup, hvor vi har lager, vaskeri og administration.

Altiren A/S udfører mange forskellige serviceopgaver lige fra erhvervsrengøring, vinduespolering, trappevask, kontorbeplantning og gulvpleje og har mange forskellige kunder i vidt forskellige brancher.

Skræddersyede løsninger

Vores størrelse betyder, at vi ikke er for store – men store nok – til at sikre, at vores kunder hver dag får leveret den aftalte ydelse til den aftalte tid.

Alle opgaver er forskellige – og det kan vi godt lide. Vi gør derfor meget ud af at skræddersy vores løsninger og metoder, så de matcher vores kunders behov 100%.

Altiren A/S gør meget ud af, at det er resultaterne af arbejdet der bemærkes. Vi tilrettelægger derfor arbejdet, så det Ikke bliver et forstyrende element i din virksomhed. Samtidig er vi dog tilstede og tilgængelige, således at vi hele tiden sikrer, at dine ønsker og behov bliver opfyldt.

Du vil altid opleve imødekommende og smilende medarbejdere, der er klar til at yde en ekstra indsats.

Fleksibilitet er en kerneydelse

Vores medarbejdere opfatter sig som en del af vores kunders virksomhed, og har stor forståelse for det ansvar der påhviler dem, i forhold til ikke at forstyrre dagligdagen i vores kunders virksomheder.

De benytter altid de specielle materialer og værktøjer, som egner sig bedste til den specifikke opgave, og de fremtræder altid i repræsentativ og ren arbejdsbeklædning.