Home » Vinduespolering

Eksperter i vinduespolering

Vinduespolering – ikke for amatører

Det er derfor vigtigt, at du vælger en professionel samarbejdspartner, som har 100% styr på alle krav og regler på området og som har ekspertisen og erfaringen der gør, at du kan være sikker på at få det bedste resultat.

Altiren A/S har i mere end 20 år, sørget for effektiv rensning og polering af vinduer. Både i private og offentlige virksomheder.

Du kan derfor trygt vælge os, som din professionelle partner.

Vi klarer alle opgaver – med et smil

Altiren A/S tilbyder vinduespolering af alle former for vinduer. Vi tager os både af de lette og de svære vinduer. Vi har specialudstyr, og vi er eksperter i sikkerhed og kvalitetsstyring.

Alle vores medarbejdere er veluddannede og har stor faglig stolthed. De sætter en ære i, at udføre et professionelt stykke arbejde og en uovertruffen service – alt sammen med et smil.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre om fordelene ved vinduespolering fra Altiren A/S.

Få sikkerhed med en vinduespoleringsaftale

Med en vinduespoleringsaftale med Altiren får din virksomhed automatisk pudset alle vinduerne, når der er behov for det. Du slipper dermed for at koordinere og følge op.

Ja, du slipper faktisk for overhovedet at skulle tænke på vinduespolering og vinduespudsning. Vi klarer det hele.

Vores medarbejdere er alle specialister inden for vinduespolering og har derfor 100% styr på alt fra sikkerhed til kvalitet i topklasse.

Medarbejderne medbringer egne produkter og specialudstyr for at opnå den bedste kvalitet uanset vinduernes placering og areal, samt for at sikre den ønskede miljøvenlighed.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Billeder af vores arbejde

Priser på professionel vinduespolering

Priserne på vinduespolering afhænger meget af dine behov og ønsker. En vinduespoleringsaftale kan i mange sammenhæng være en økonomisk god løsning, fordi du sparer penge med en fast aftale. Og samtidig sparer du din tid og besvær.

Vores mange års erfaring gør også at vi kan tilbyde den rigtige aftale og grundig service baseret på bred viden og dine behov. Når vores uddannede vinduespudser kommer ud til dig kan vi hjælpe med at afgøre hvilken vinduespudsning og pris der vil passe bedst til dig og din virksomhed. Der kan være eksterne faktorer, som gør at vinduerne skal rengøres anderledes eller oftere. Ligger bygningen tæt på veje? Er nabogrunden blevet en byggeplads, som støver meget? Eller ligger i placeret i skønne og rene naturlige omgivelser?

Det er alt sammen noget, vi kan tage til overvejelse med dig og derfor sørge for, at du er helt tryg og tilfreds med samarbejdet.

Vinduespudser til København eller omegn

Vi laver aftaler og vinduespolering i København, Roskilde, Helsingør og alt indimellem. Vi er dagligt på landevejene, så vi kan hurtigt passe nye aftaler ind i forhold til vores eksisterende ruter. På den måde får du hurtigt svar, du får rene vinduer og vi kan spare på kørsel og i stedet bruge tiden på at gøre det vi er bedst til – vinduespolering.