Eksperter i

Vinduespolering – ikke for amatører

Det er derfor vigtigt, at du vælger en professionel samarbejdspartner, som har 100% styr på alle krav og regler på området og som har ekspertisen og erfaringen der gør, at du kan være sikker på at få det bedste resultat.

Altiren A/S har i mere end 20 år, sørget for effektiv rensning og polering af vinduer. Både i private og offentlige virksomheder.

Du kan derfor trygt vælge os, som din professionelle partner.

Vi klarer alle opgaver – med et smil

Altiren A/S tilbyder vinduespolering af alle former for vinduer. Vi tager os både af de lette og de svære vinduer. Vi har specialudstyr, og vi er eksperter i sikkerhed og kvalitetsstyring.

Alle vores medarbejdere er veluddannede og har stor faglig stolthed. De sætter en ære i, at udføre et professionelt stykke arbejde og en uovertruffen service – alt sammen med et smil.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre om fordelene ved vinduespolering fra Altiren A/S.

Få sikkerhed med en vinduespoleringsaftale

Med en vinduespoleringsaftale med Altiren får din virksomhed automatisk pudset alle vinduerne, når der er behov for det. Du slipper dermed for at koordinere og følge op.

Ja, du slipper faktisk for overhovedet at skulle tænke på vinduespolering og vinduespudsning. Vi klarer det hele.

Vores medarbejdere er alle specialister inden for vinduespolering og har derfor 100% styr på alt fra sikkerhed til kvalitet i topklasse.

Medarbejderne medbringer egne produkter og specialudstyr for at opnå den bedste kvalitet uanset vinduernes placering og areal, samt for at sikre den ønskede miljøvenlighed.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

  • Billeder af vores arbejde