Home » Kontorbeplantning

Eksperter i kontorbeplantning

Kontorbeplantning

En blomstervæg, blomster i dekorative krukker eller 3 meter høje træer i mødelokalet?

Mulighederne er mange, når det kommer til kontorbeplantning, og wow faktoren kan være endog rigtig stor.

Uanset hvilken løsning du vælger, er det uomtvisteligt, at planter forskønner og skaber stemning. Særligt i kontormiljøer, som ofte er lidt sterile i deres udtryk, kan beplantning have en enorm effekt.

Dertil kommer en række andre fordele.

For det første, forbedrer beplantning akustikken markant. Det levende materiale absorberer simpelthen lyden i stedet for at reflektere den, og sende den tilbage i rummet. Derved opnår du, først og fremmest, at rummet opleves mindre larmende. Desuden giver det et mere behageligt lydbillede, da høje og skarpe lyde dæmpes.

For det andet giver kontorbeplantning nogle muligheder i forhold til indretning. En plantevæg kan eksempelvis bruges som rumdeler, og skabe flere rum-i rummet.

Kontorbeplantning = Bedre indeklima = Mindre sygdom

Kontorbeplantning medvirker desuden aktivt til at forbedre indeklimaet.

Undersøgelser viser, at luftkvaliteten forbedres ved beplantning, hvilket har en lang række fordele for de mennesker, der befinder sig i de pågældende lokaler.

Faktisk er det påvist, at beplantning kan afhjælpe alt fra tør hoste og hovedpine til statisk elektricitet.

Alt sammen faktorer der bidrager til et bedre velbefindende for de ansatte.

De rette planter til dit behov

Der kan være stor forskel på nøjagtig hvilke planter, der passer bedst til lige netop dit kontor eller mødelokaler.

Nogle planter egner sig bedst til høje temperature og direkte lys, imens andre bedre kan klare placering med en mindre mængde lys og køligere temperatur.
Derfor er det også vigtigt at få en specialist til at kigge grundigt på jeres løsning. Ellers kan man komme til at betale kedelige ekstraomkostninger på at erstatte planter fra tid til anden.

Få en serviceaftale for kontorbeplantning

Hos Altiren A/S tilbyder vi serviceaftaler for kontorbeplantning. Derved tager vi os af alt, lige fra planlægning og opsætning, til vanding og generel vedligeholdelse af din beplantning.

Du kan derved fuldstændig slippe for at bekymre dig om vanding og visne planter. Vi tager os af det hele.

Vi skræddersyer altid vores løsninger til hver enkelt virksomhed, og tager udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Har du selv klarer ideer til indretning med beplantning tager vi udgangspunkt i det. Vil du hellere overlade det vores eksperter, er de klar med råd og vejledning.

Kontakt os gerne, og få et uforpligtende tilbud.

Pris på kontorbeplantning og serviceaftaler

Størrelsen og omfanget af vores opgaver varierer typisk meget afhængigt af kunden. Der kan være tale om installering af planter i en lobby og indgang eller det kan være opstilling og vedligehold af planter i et større kontormiljø og møderum.

Vi har tidligere udarbejdet mange forskellige løsninger, så vi kan også hurtigt danne os et overblik og komme med vores umiddelbare projektoverblik og tilhørende priser. Der kan også være fordeløkonomiske og praktiske fordele i at slå jeres kontorsrengøring og vindeuspolering sammen én komplet løsning.

Vi skal blot høre fra dig, så vi kan få et indblik i lige netop din situation.